Webhotellien rajoitukset

Yksittäisen tilin käytettävissä olevat resurssit on rajoitettu sopimusehtojen mukaisesti. Tili ei voi edes hetkellisesti käyttää yli sallittuja resursseja vaan tilin sekä sivuston toiminta hidastuu tai estyy automaattisesti mikäli rajat ylittyvät. Näin voidaan taata kaikille asiakkaille tasapuolinen ja tasalaatuinen palvelu. Käytännössä tämä tarkoittaa, että esimerkiksi palvelua häiriköivät käyttäjät tai ylikuormittuvat palvelimet ovat historiaa.

 

Resursseille asetetut rajoitukset

Webhotellipakettien resurssien käyttö on rajoitettu alemmalle tasolle kuin mitä omilla virtuaalipalvelimilla saavutetaan.

 • Prosessorin hetkellinen käyttö on rajoitettu paketin mukaiselle tasolle.
 • Keskusmuistin hetkellinen käyttö on rajoitettu paketin mukaiselle tasolle.
 • Prosessit on rajoitettu kahteenkymmeneen (10) käynnistyvään ja neljäänkymmeneen (20) samanaikaisesti käynnissä olevaan prosessiin.
 • Levynkäyttö on rajoitettu tasolle 1 Mt / s.
 • Rajoituksiin lasketaan mukaan käyttäjätunnuksen käynnistämät prosessit sekä tietokantojen käyttö.
 • Vuorokauden keskimääräinen käyttö ei saa olla yli 20 % paketin rajoituksista.

 

Levytilalle ja käytön määrälle asetetut rajoitukset

Webhotellipakettien levytilan käytölle voidaan asettaa estoja ja rajoituksia. Sivusto voi lakata toimimasta ja tietoja (esim. sähköposteja) voi menettää rajoituksien ylittyessä. Asiakkaan tulee seurata tilinsä käyttöä ettei se ylittäisi sille asetettuja rajoituksia. Ylimenevästä käytöstä voidaan veloittaa hinnaston mukaisesti ja jatkuvista ylityksistä voi seurata tilin väliaikainen sulkeutuminen.

 • Levytilan käyttö on rajoitettu paketin koon mukaisesti. Paketti kannattaa päivittää tai lisätilaa kannattaa aina ostaa hyvissä ajoin ennen levytilan loppumista.
 • Käytön määrä on rajoitettu 500 000 kyselyyn kuukaudessa (http(s)-osumaan), 50 000 kyselyyn vuorokaudessa ja 15 000 kyselyyn tunnissa.

 

Sähköpostin rajoitukset

Sähköpostin lähettämistä ja vastaanottamista on rajoitettu roskapostituksen ehkäisemiseksi.

 • Sähköpostiviestejä ei voi vastaanottaa lähettäjiltä, jotka ovat yleisillä estolistoilla.
 • Sähköpostiviestiä ei voi vastaanottaa mikäli järjestelmä tunnistaa sen roskapostiksi tai järjestelmä löytää viestistä viruksia, haittaohjelmia tai haitallista koodia.
 • Sähköpostiviestien lähetyksen raja on 100 viestiä tunnissa. Ylimeneviä viestejä ei toimiteta eikä ne myöskään mene jonoon. Sähköpostilistan (Mailman) viestejä ei rajoiteta. Suurempiin lähetystarpeisiin suosittelemme omaa virtuaalipalvelinta tai erillistä sähköpostien lähetyspalvelua.
 • Sähköpostiviestiä ei lähetetä mikäli järjestelmä tunnistaa sen roskapostiksi.

 

Tietoturvan asettamat rajoitukset

Palvelimet sisältävät lukuisia tietoturvaominaisuuksia, jotka rajoittavat poikkeuksellista toimintaa tileillä. Tavanomaisessa käytössä tietoturvarajoitukset eivät näy käyttäjille millään tavalla, mutta tavanomaisesta poikkeavassa käytössä ne voivat estää käyttäjän toimintaa tilillä tai sen sivustolla. Mikäli asiakas törmää ongelmiin tietoturvarajoituksien kanssa, niin mahdollisuuksien mukaan selvitämme asiaa asiakkaan kanssa ja pyrimme poistamaan kyseisen rajoittavan tietoturvaominaisuuden asiakkaan tililtä.

Lue lisää

Mikä on webhotelli?

Webhotellilla tarkoitetaan palvelua, jossa voidaan säilyttää omia kotisivuja, foorumia, käyttää sähköpostia ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna webhotelli tarkoittaa siis palvelua, joka mahdollistaa tavanomaisen viestinnän www-ympäristössä.

Lue lisää »

Webhotellien ominaisuudet

Webhotellilla tarkoitetaan palvelua, jossa voidaan säilyttää omia kotisivuja, foorumia, käyttää sähköpostia ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna webhotelli tarkoittaa siis palvelua, joka mahdollistaa tavanomaisen viestinnän www-ympäristössä.

Lue lisää »

Ehdot

Voimassa olevat sopimusehdot Erityisesti tulee tutustua näiden ehtojen kohtiin 1.3.1, 2.0, 2.2, 5.0 ja 7.2 sekä kohdan 3 alakohtiin tilattujen palveluiden osalta. Vanhentuneet sopimusehdot Ehdot

Lue lisää »

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

 Suncomet Oy
Urho Kekkosen katu 4-6 E
00100 Helsinki
Y-tunnus: 3170518-5, alv.rek.
asiakaspalvelu (at) suncomet.fi Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa 

Suncomet Oy
Marja Salomaa
marja (at) suncomet.fi

 Voimaantulo 

Käyttämällä palveluitamme hyväksyt,

Lue lisää »

Tietosuojakäytännöt

Saat tältä sivulta selkokielisen tiedon siitä, miten henkilötietoja käsitellään Suncomet Oy:ssä. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt, että Suncomet käsittelee henkilötietojasi. Mikäli et halua henkilötietojasi käsiteltävän, voit irtisanoa

Lue lisää »

Yrityspakettien rajoitukset

Yksittäisen tilin käytettävissä olevat resurssit on rajoitettu sopimusehtojen mukaisesti. Tili ei voi edes hetkellisesti käyttää yli sallittuja resursseja vaan tilin sekä sivuston toiminta hidastuu tai

Lue lisää »