Suncomet Oy

Suncomet Oy - sedan 2001

Suncomet Oy grundades fullt ut 2001 finska ett företag som erbjuder sina kunder förstklassiga, men högkvalitativa webbhotell, domäner och servrar.

År 2001 var Internet fortfarande ungt, men flera företag och privatpersoner var särskilt intresserade av utvecklingen av webbplatser och Internettjänster. Under de första åren, när vi var en serviceutvecklare, märkte vi att tillhandahållandet av värdhotell och servrar gapade till våra kunders behov. Antingen var priserna astronomiska jämfört med tjänsten eller så var tjänsternas kvalitet obefintlig.

Med support och uppmuntran från våra kunder började vi utveckla en webbhotell bara för våra kunder. Men ryktet spred sig snabbt om våra prisvärda, men funktionella kundorienterade värdtjänster, och kunderna började också dyka upp utanför våra kundkontakter. Vi fortsatte att utveckla värdtjänster och servertjänster, och flödet av nya kunder fortsatte att växa.

Under hela vår historia har våra kunder varit så nöjda med våra tjänster att vi inte har varit tvungna att investera i marknadsföring alls. Vi har varit på denna väg i över tjugo år. Den ursprungliga idén om prisvärda, men högkvalitativa värdtjänster med snabb och korrekt kundservice är dock fortfarande relevant. På denna väg vill vi också fortsätta under de kommande tjugo åren till förmån för våra kunder!

Värden

Vördnad

Vi respekterar kunden. Vi är alltid vänliga och sakliga oavsett situation. Vi respekterar kundens integritet och kundens data är alltid säkra hos oss.

Tjänst

Vårt jobb är att betjäna kunden. Våra tjänster måste alltid fungera korrekt och med hög kvalitet. Problem löses snabbt, på en gång korrekt, och de kommuniceras öppet och korrekt.

Rättvisa

Vi är rättvisa. Vi strävar efter bästa möjliga förhållande mellan pris och kvalitet och tar endast ut det som är nödvändigt för underhåll och utveckling av vår verksamhet.

Tillförlitlighet

Du kan alltid lita på oss. Kunden kan vara säker på att vi kommer att ha allt vi kan för att säkerställa att vi är värda det förtroende som ges. Vi levererar det vi lovar exakt och med hög kvalitet.

Personal

Suncomet är en fast arbetsgivare. Vi kommer också att stärka vår personal som inköpstjänster från olika aktörer. Detta kommer att säkerställa kostnadseffektiv, konsekvent och garanterad know-how, till exempel trots marknadssituation eller ekonomisk situation. Inköpstjänster kan också reagera snabbt på förändrade situationer och vi är inte bara beroende av individer. För närvarande är fyra personer verksamma inom kundservice och fakturering. Dessutom har datacentret en serverhanterare och serverinstallatörer tilldelade oss 24/7.

logotyp för textkant
logotyp liten
suncomet logotyp max borttagenvit
ny logotyp vit

Suncomet logotyper från 2001 till 2022.

Genuint 100% finska

Suncomet är äkta finska småföretag.Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster och tar med jämna mellanrum ut nya produkter på marknaden. Suncomet strävar efter ekonomiskt sund och produktiv verksamhet och strävar efter kontinuerlig och stadig framgång. 

Till skillnad från många konkurrenter, Suncomet är helt finska utan utländsk ägarbas (t.ex. One.com Group, Loopia Group, Telia Company).

Även om våra priser är mycket överkomliga, håller vi fortfarande vår kundservice mycket snabb och flexibel. Vi har alltid ansett att kunden är mycket viktig och aktivt implementerar våra kunders önskemål och idéer.

Våra kraftfulla servrar, säkra datacenter, snabba anslutningar och kundorienterade tankesätt gör oss till den bästa tjänsteleverantören för dig och till en låg kostnad.

Finländskt kunnande och genuint inhemskt gör detta möjligt!

Riskhantering

Vi tar vår verksamhet på största allvar och verkar alltid långsiktigt. Riskhantering är en särskilt viktig del av vår verksamhet, som vi investerar i i alla aspekter av vår verksamhet. Dessutom ger vi mycket omfattande försäkringar om vår verksamhet som en del av riskhanteringen. Vår riskhantering innefattar också att säkerställa kontinuitet även om företagets nyckelpersoner inte längre kan utföra sina arbetsuppgifter.

Information om företaget

Suncomet Oy
Urho Kekkonen gata 4-6E
00100 HELSINGFORS
Tel. 0440786786
www.suncomet.fi

FO-nummer: 3170518-5
Momsnummer: FI31705185
I handelsregistret
I förskottsuppbördsregistret
Etablerat 2001

Läs mer

Allmänna frågor

Den här sidan svarar på de vanligaste frågorna om tjänster, beställning och hanteringsprinciper. Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor relaterade till våra tjänster. Allmänna frågor om beställning, fakturering och avslutning nyckelord:

Läs mer »

Gemensamma lösningar på problem

Innan du kontaktar oss om problem, vänligen granska noggrant följande instruktioner, eftersom det kanske redan finns ett svar. På så sätt undviker vi onödiga eftersläpningar i vår kundservice och kan

Läs mer »

Tekniska frågor

Dessa sidor svarar på de vanligaste tekniska problemen och frågorna. Om svaret inte finns på dessa sidor eller om någon punkt är oklar, svarar vår kundtjänst gärna på alla frågor

Läs mer »

Serveradresser

På dessa sidor hittar du de uppdaterade adresserna och servicegrindarna för våra servrar, liksom adresserna till namnservrarna. Värdkonton finns på flera servrar och varje server har sin egen unika information. NAMN SERVRAR

Läs mer »

Villkor

I synnerhet bör avsnitten 1.3.1, 2.0, 2.2, 5.0 och 7.2 och underavsnitt 3 i dessa villkor granskas för beställda tjänster. Nuvarande villkor (FIN) Originalet

Läs mer »

Privacy Statement

Integritetspolicy (FIN) Dataskyddsbeskrivning (SWE) Dataskyddsbeskrivning (SWE) Integritetspolicyer hittar du genom att klicka på knapparna ovan. Alla tjänster är alltid föremål för en giltig integritetspolicy. För att läsa sekretesspolicyn behöver du en PDF-läsare som:

Läs mer »
Hej! Vi spårar dig inte och delar inte dina uppgifter med cookies!