Suncomet Oy

Suncomet Oy

Suncomet Oy on vuonna 2001 perustettu täysin suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkaillensa huippuedullisia, mutta laadukkaita webhotelli- ja verkkotunnus- sekä palvelinratkaisuja.

Vuonna 2001 Internet oli vielä nuori, mutta useat yritykset ja yksityiset olivat erityisen kiinnostuneita Internet-sivujen ja Internet-palveluiden kehittämisestä. Alkuvuosina toimiessamme palveluiden kehittäjänä huomasimme, että webhotellien ja palvelimien tarjonta oli asiakkaidemme tarpeisiin vajavaisia. Joko hinnat olivat palveluun nähden tähtitieteellisiä tai palveluiden laatu oli olematonta.

Asiakkaidemme tuella ja kannustuksella lähdimme kehittämään webhotellipalvelua juuri asiakkaitamme varten. Sana kuitenkin levisi nopeasti edullisista, mutta toimivista asiakaslähtöisistä webhotellipalveluistamme ja asiakkaita alkoi ilmestymään myös asiakaskontaktiemme ulkopuolelta. Jatkoimme webhotellipalveluiden sekä palvelinpalveluiden kehittämistä ja uusien asiakkaiden virta jatkoi kasvamistaan.

Asiakkaamme ovat koko historiamme ajan olleet niin tyytyväisiä palveluhimme, että meidän ei ole tarvinnut panostaa markkinointiin laisinkaan. Tällä tiellä olemme jatkaneet jo yli kaksikymmentä vuotta. Alkuperäinen idea edullisista, mutta laadukkaista webhotellipalveluista nopealla ja täsmällisellä asiakaspalvelulla on kuitenkin edelleen ajankohtainen. Tällä tiellä haluammekin jatkaa myös seuraavat kaksikymmentä vuotta asiakkaidemme eduksi!

Suncomet on velaton ja tuottava yritys. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tuomme uusia tuotteita säännöllisin väliajoin markkinoille. Suncomet pyrkii vakavaraiseen ja tuottavaan toimintaan ja tähtäimenä on jatkuva sekä tasainen menestys.

Vaikka hintamme ovat erittäin edulliset, pidämme silti asiakaspalvelumme erittäin nopeana ja joustavana. Olemmekin aina pitäneet asiakasta erittäin tärkeänä ja toteutamme aktiivisesti asiakkaittemme toiveita ja ideoita.

Tehokkaat palvelimemme, turvallisissa palvelinkeskuksissa, nopeiden yhteyksien päässä ja asiakaslähtöinen ajattelumallimme tekevät meistä Teille parhaan mahdollisen webhotellien ja palvelimien tarjoajan huippu edullisesti!

 

Arvot

Toimintamme kantavat arvot:

  • Kunnioitus: kunnioitamme asiakasta. Olemme aina ystävällisiä ja asiallisia tilanteesta riippumatta. Kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä ja asiakkaan henkilökohtaiset tiedot säilyvät meillä aina turvassa.
  • Palvelu: tehtävämme on palvella asiakasta. Palveluidemme tulee aina toimia täsmällisesti ja laadukkaasti. Ongelmatilanteet ratkaistaan nopeasti, kerralla oikein ja niistä tiedotetaan avoimesti ja täsmällisesti.
  • Oikeudenmukaisuus: olemme reiluja. Pyrimme mahdollisimman hyvään hinta-laatusuhteeseen ja veloitamme ainoastaan sen, mikä on toimintamme ylläpitämisen ja kehittämisen kannalta välttämätöntä.
  • Rehellisyys: meihin voi luottaa. Asiakas voi aina olla varma, että temme kaikkemme, jotta voimme olla annetun luottamuksen arvoisia. Toimitamme aina minkä lupaamme täsmällisesti ja laadukkaasti.

 

Riskienhallinta

Otamme liiketoimintamme erittäin vakavasti ja toimimme aina pitkällä tähtäimellä. Riskienhallinta on erityisen tärkeä osa liiketoimintaamme, johon panostamme liiketoimintamme joka osa-alueella. Vakuutamme lisäksi liiketoimintaamme erittäin laajasti osana riskienhallintaa. Riskienhallintaamme kuuluu myös jatkuvuuden takaaminen vaikka yrityksen avainhenkilöt eivät enää pystyisi hoitamaan tehtäviään.

 

Henkilöstö

Suncomet on vakituinen työllistäjä. Henkilöstöämme ostetaan myös laajalti ostopalveluina eri toimijoilta. Näin voidaan taata kustannustehokas, tasalaatuinen ja taattu osaaminen esimerkiksi markkina- tai taloustilanteista huolimatta. Ostopalvelut pystyvät myös reagoimaan nopeasti muuttuneisiin tilanteisiin emmekä ole riippuvaisia vain yksittäisistä henkilöistä. Tällä hetkellä asiakaspalvelussa ja laskutuksessa toimii aktiivisesti neljä henkilöä. Tämän lisäksi palvelinkeskuksella on meille varattuna palvelinvastaava sekä palvelinasentajat ympärivuorokauden.

 

Yritystiedot

Suncomet Oy
Urho Kekkosen katu 4-6E
00100 HELSINKI
puh. 0440786786
www.suncomet.fi

Y-tunnus: 3170518-5
ALV-tunnus: FI31705185
Kaupparekisterissä
Ennakkoperintärekisterissä
Perustettu 2001

Lue lisää

Yleiset kysymykset

Tällä sivulla vastataan yleisimpiin kysymyksiin liittyen palveluihin, tilaamiseen ja hallinnoinnin käytäntöihin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkin kysymyksiin liittyen palveluihimme. Yleiset kysymykset Tilaamisesta, laskutuksesta ja irtisanomisesta keywords:

Lue lisää »

Yleisimmät ratkaisut ongelmiin

Ennen yhteydenottoa ongelmissa, olkaa hyvä ja käykää huolella läpi seuraavat ohjeet sillä siihen saattaa löytyä jo vastaus. Näin vältämme turhat ruuhkat asiakaspalvelussamme ja voimme palvella

Lue lisää »

Tekniset kysymykset

Näillä sivuilla vastataan yleisimpiin tekniisiin ongelmiin ja kysymyksiin. Mikäli vastausta ei löydy näiltä sivuilta tai jokin kohta on epäselvä, niin asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin

Lue lisää »

Palvelimien osoitteet

Näiltä sivuilta löydätte palvelimiemme ajantasaiset osoitteet ja palveluiden portit sekä nimipalvelimien osoitteet. Webhotellitilit sijaitsevat usealla eri palvelimella ja kullakin palvelimella on omat yksilölliset tiedot. NIMIPALVELIMET

Lue lisää »

Ehdot

Voimassa olevat sopimusehdot (FI) General terms and conditions (EN) Erityisesti tulee tutustua näiden ehtojen kohtiin 1.3.1, 2.0, 2.2, 5.0 ja 7.2 sekä kohdan 3 alakohtiin

Lue lisää »

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste (FI) Privacy statement (EN) Tietosuojaselosteet löytyvät klikkaamalla yllä olevia painikkeita. Kaikkiin palveluihin sovelletaan aina voimassa olevaa tietosuojaselostetta. Tietosuojaselosteen lukemiseen tarvitsette PDF-lukijan, jonka voitte asentaa

Lue lisää »