Palvelut jokaiseen tarpeeseen

MS Office 365
Google Workspace

Palvelimet
Verkkolevyt

Tuntityöt
Ylläpitopalvelut

GDRP-posti
Tietoturvapalvelut

Palvelimet

Laaja palvelinvalikoima

Tarjoamme valmiita VPS-paketteja ja dedikoituja palvelimia tarpeen mukaisesti räätälöitynä

Tarjoamme myös edullista verkkolevypalvelua suurempaan levytilan tarpeeseen. Kaikkiin palvelimiin on saatavilla myös Acronis-varmuuskopointi ja cPanel-hallintapaneeli.

Toimisto

Tärkeimmät toimistoon

Tarjoamme avaimet käteen periaatteella MS Office 365 ja Google Workspace palveluita

Kattavat Microsoft Office 365 ja Google Workspace palvelut helposti.

Microsoft Teams löytyy jokaisesta Microsoft Office 365 paketistamme samoin kuin Google Meet löytyyy jokaisesta Google Workspace paketistamme.

Säilytä ja jaa tärkeitä tiedostoja organisaation sisällä Google Driven tai Microsoft OneDriven avulla.

Tuntityöt

Kaikki palvelut

Tarjoamme tuntitöinä ja valmiina paketteina runsaasti erilaisia palveluita asiakkaiden tarpeisiin

Ylläpitopalveluilla huolehdimme palvelimen kaikista tarpeellisista ylläpitotöistä ja normaalista toiminnasta. Tarjoamme ylläpitopalvelua myös WordPress, Joomla! ja Drupal sivustoille.

Siirtopalvelulla hoidamme sivustojen ja sähköpostien siirrot palvelmielta toiselle tai sivuston siirron järjestelmästä toiseen (esim. Joomla! → WordPress).

Tietoturva

Tietoturva kuntoon!

GDPR-postipalvelumme mahdollistaa arkaluontoisten viestien lähetykset vaatimuksien mukaisesti

GDPR-postipalvelun lisäksi tarjoamme osaamistamme internet-ympäristössä yli 20 vuoden kokemuksella. Valmistamme yksilöityjä sovelluksia täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaisesti laskutukseen, reskontraan, palkanlaskentaan ja viestintään.

Tarjoamme myös käytössä olevien sivustojen ja järjestelmien tietoturvan vahvistamista ja vaatimuksien mukaistamista esimerkiksi käyttöoikeushallinnan vahvistamisella ja tietokantojen salaamisella.

Lue lisää

Yleiset kysymykset

Tällä sivulla vastataan yleisimpiin kysymyksiin liittyen palveluihin, tilaamiseen ja hallinnoinnin käytäntöihin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkin kysymyksiin liittyen palveluihimme. Yleiset kysymykset Tilaamisesta, laskutuksesta ja irtisanomisesta keywords:

Lue lisää »

Mikä on dedikoitu palvelin?

Oma dedikoitu palvelin tarkoittaa yksityistä fyysistä palvelinta, joka on täysin asiakkaan omassa käytössä. Omalla dedikoidulla palvelimella suuretkin resurssimäärät ovat mahdollisia edullisesti. Tarjoamme yksityiset palvelimet erittäin

Lue lisää »

Mikä on cloud-palvelin?

Cloud-palvelin on kuin virtuaalipalvelin, mutta yksittäisten palvelimien sijaan se on toteutettu pilviympäristössä. Cloud-pilvipalvelin toimii kuin yksityinen dedikoitu palvelin. Voitte vapaasti muuttaa palvelimen sovellusympäristöä tarpeidenne mukaisesti.

Lue lisää »

Kotisivukoneet

Kaikki webhotellipakettimme sisältävät kotisivukoneita ja ne toimivat saumattomasti webhotellipaketissanne. Kaikissa webhotelleissamme toimii myös WordPress ja erillisen WordPress-pakettimme kanssa kotisivukoneena toimii erinomainen Elementor Pro -lisäosa. SitePad

Lue lisää »