Palvelut jokaiseen tarpeeseen

Palvelimet

server

Laaja palvelinvalikoima

Tarjoamme valmiita VPS-paketteja ja dedikoituja palvelimia tarpeen mukaisesti räätälöitynä

Tarjoamme myös edullista verkkolevypalvelua suurempaan levytilan tarpeeseen. Kaikkiin palvelimiin on saatavilla myös Acronis-varmuuskopointi ja cPanel-hallintapaneeli.

Toimisto

toimisto

Tärkeimmät toimistoon

Tarjoamme avaimet käteen periaatteella Google Workspace ja MS Office 365 palveluita

Kattavat Google Workspace ja Microsoft Office 365 toimistopalvelut helposti.

Tehokas sähköposti, sujuva kalenteri-integrointi, tiedostojen pilvisäilytys ja kattava videokokousohjelma kuuluu kaikkiin paketteihin.

Google Cloud Partner no outline horizontal

Tuntityöt

work

Kaikki palvelut

Tarjoamme tuntitöinä ja valmiina paketteina runsaasti erilaisia palveluita asiakkaiden tarpeisiin

Ylläpitopalveluilla huolehdimme palvelimen kaikista tarpeellisista ylläpitotöistä ja normaalista toiminnasta. Tarjoamme ylläpitopalvelua myös WordPress, Joomla! ja Drupal sivustoille.

Siirtopalvelulla hoidamme sivustojen ja sähköpostien siirrot palvelmielta toiselle tai sivuston siirron järjestelmästä toiseen (esim. Joomla! → WordPress).

Tietoturva

safe

Tietoturva kuntoon!

Turvaposti-palvelumme mahdollistaa arkaluontoisten viestien lähetykset vaatimuksien mukaisesti

GDPR-postipalvelun lisäksi tarjoamme osaamistamme internet-ympäristössä yli 20 vuoden kokemuksella. Valmistamme yksilöityjä sovelluksia täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaisesti laskutukseen, reskontraan, palkanlaskentaan ja viestintään.

Tarjoamme myös käytössä olevien sivustojen ja järjestelmien tietoturvan vahvistamista ja vaatimuksien mukaistamista esimerkiksi käyttöoikeushallinnan vahvistamisella ja tietokantojen salaamisella.

Lue lisää

Yleiset kysymykset

Tällä sivulla vastataan yleisimpiin kysymyksiin liittyen palveluihin, tilaamiseen ja hallinnoinnin käytäntöihin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkin kysymyksiin liittyen palveluihimme. Yleiset kysymykset Tilaamisesta, laskutuksesta ja irtisanomisesta keywords:

Lue lisää

Mikä on dedikoitu palvelin?

Oma dedikoitu palvelin tarkoittaa yksityistä fyysistä palvelinta, joka on täysin asiakkaan omassa käytössä. Omalla dedikoidulla palvelimella suuretkin resurssimäärät ovat mahdollisia edullisesti. Tarjoamme yksityiset palvelimet erittäin

Lue lisää

Mikä on cloud-palvelin?

Cloud-palvelin on kuin virtuaalipalvelin, mutta yksittäisten palvelimien sijaan se on toteutettu pilviympäristössä. Cloud-pilvipalvelin toimii kuin yksityinen dedikoitu palvelin. Voitte vapaasti muuttaa palvelimen sovellusympäristöä tarpeidenne mukaisesti.

Lue lisää

Kotisivukoneet

Kaikki webhotellipakettimme sisältävät kotisivukoneita ja ne toimivat saumattomasti webhotellipaketissanne. Kaikissa webhotelleissamme toimii myös WordPress ja erillisen WordPress-pakettimme kanssa kotisivukoneena toimii erinomainen Elementor Pro -lisäosa. Voitte

Lue lisää
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!