Tjänster för alla behov

Servrar

Server

Brett utbud av servrar

Vi erbjuder färdiga VPS-paket och dedikerade servrar skräddarsydda efter behov

Vi erbjuder också prisvärd nätverksdisktjänst för ett större behov av diskutrymme. En Acronis säkerhetspunkt och en cPanel-instrumentpanel finns också tillgängliga på alla servrar.

Kontor

kontor

De viktigaste på kontoret

Vi erbjuder nyckelfärdiga Google Workspace- och MS Office 365-tjänster.

Omfattande Google Workspace- och Microsoft Office 365-kontorstjänster på ett enkelt sätt.

Kraftfull e-post, sömlös kalenderintegration, molnfillagring och omfattande programvara för videokonferenser ingår.

Google Cloud Partner ingen horisontell kontur

Timjobb

Arbete

Alla tjänster

Som tim- och färdigpaket erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för kundernas behov

Med underhållstjänster tar vi hand om allt nödvändigt underhållsarbete och normal drift av servern. Vi erbjuder även underhållstjänst i WordPress, Joomla! och Drupal webbplatser.

Med överföringstjänsten hanterar vi överföring av webbplatser och e-postmeddelanden till en person eller från ett system till ett annat (t.ex. Joomla, joomla! → WordPress).

Säkerhet

Säker

Få ordning på din säkerhet!

Vår säkerhetstjänst för säkerhetspost möjliggör överföring av känsliga meddelanden enligt krav

Utöver GDPR-posten erbjuder vi vår expertis inom internetmiljön med över 20 års erfarenhet. Vi tillverkar personliga applikationer precis efter kundens behov av fakturering, sammanfattning, lön och kommunikation.

Vi erbjuder också att stärka säkerheten på befintliga anläggningar och system och att krävas, till exempel genom att stärka åtkomsthanteringen och kryptera databaser.

Läs mer

Allmänna frågor

Den här sidan svarar på de vanligaste frågorna om tjänster, beställning och hanteringsprinciper. Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor relaterade till våra tjänster. Allmänna frågor om beställning, fakturering och avslutning nyckelord:

Läs mer

Vad är en dedikerad server?

Min dedikerade server är en privat fysisk server som är helt åtnÃ:ad av klienten. På din dedikerade server är även stora mängder resurser möjliga till låg kostnad. Vi erbjuder privata servrar mycket

Läs mer

Vad är en molnserver?

En molnserver är som en virtuell server, men i stället för enskilda servrar implementeras den i en molnmiljö. Moln moln server fungerar som en privat dedikerad server. Ändra gärna serverns programmiljö så att den passar dina behov.

Läs mer

Website builders

Alla våra webbhotellspaket innehåller hemsidesmotorer och de fungerar sömlöst med ditt webbhotellspaket. Alla våra webbhotell kör också WordPress och med vårt fristående WordPress-paket fungerar det utmärkta Elementor Pro-tillägget som en webbplatsserver. Du kan

Läs mer
Hej! Vi spårar dig inte och delar inte dina uppgifter med cookies!