Tjänster för alla behov

MS Office 365
Google Arbetsyta

Servrar
Nätverksdiskar

Timjobb
Underhållstjänster

GDRP-post
Informationssäkerhetstjänster

Servrar

Brett utbud av servrar

Vi erbjuder färdiga VPS-paket och dedikerade servrar skräddarsydda efter behov

Vi erbjuder också prisvärd nätverksdisktjänst för ett större behov av diskutrymme. En Acronis säkerhetspunkt och en cPanel-instrumentpanel finns också tillgängliga på alla servrar.

Kontor

De viktigaste på kontoret

Vi erbjuder nyckelfärdiga MS Office 365- och Google Workspace-tjänster

Omfattar enkelt Microsoft Office 365- och Google Workspace-tjänster.

Microsoft Teams finns i vart och ett av våra Microsoft Office 365-paket samt Google Meety i vart och ett av våra Google Workspace-paket.

Lagra och dela viktiga filer inom organisationen med Google Drive eller Microsoft OneDrive.

Timjobb

Alla tjänster

Som tim- och färdigpaket erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för kundernas behov

Med underhållstjänster tar vi hand om allt nödvändigt underhållsarbete och normal drift av servern. Vi erbjuder även underhållstjänst i WordPress, Joomla! och Drupal webbplatser.

Med överföringstjänsten hanterar vi överföring av webbplatser och e-postmeddelanden till en person eller från ett system till ett annat (t.ex. Joomla, joomla! → WordPress).

säkerhet

Få ordning på din säkerhet!

Vår GDPR-posttjänst möjliggör leveranser av känsliga meddelanden enligt krav

Utöver GDPR-posten erbjuder vi vår expertis inom internetmiljön med över 20 års erfarenhet. Vi tillverkar personliga applikationer precis efter kundens behov av fakturering, sammanfattning, lön och kommunikation.

Vi erbjuder också att stärka säkerheten på befintliga anläggningar och system och att krävas, till exempel genom att stärka åtkomsthanteringen och kryptera databaser.

Läs mer

Allmänna frågor

Den här sidan svarar på de vanligaste frågorna om tjänster, beställning och hanteringsprinciper. Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor relaterade till våra tjänster. Allmänna frågor om beställning, fakturering och avslutning nyckelord:

Läs mer »

Vad är en dedikerad server?

Min dedikerade server är en privat fysisk server som är helt åtnÃ:ad av klienten. På din dedikerade server är även stora mängder resurser möjliga till låg kostnad. Vi erbjuder privata servrar mycket

Läs mer »

Vad är en molnserver?

En molnserver är som en virtuell server, men i stället för enskilda servrar implementeras den i en molnmiljö. Moln moln server fungerar som en privat dedikerad server. Ändra gärna serverns programmiljö så att den passar dina behov.

Läs mer »

Website builders

Alla våra värdpaket inkluderar webbplatsbyggare och fungerar sömlöst i ditt värdpaket. Alla våra webbhotell har också WordPress och med vårt separata WordPress-paket är hemsidan en utmärkt Elementor Pro-tillägg. SitePad (webbplats)

Läs mer »