Vad är en molnserver?

En molnserver är som en virtuell server, men i stället för enskilda servrar implementeras den i en molnmiljö.

Moln moln server fungerar som en privat dedikerad server. Ändra gärna serverns programmiljö så att den passar dina behov. Dessutom ger molnservern också okomplicerad kraft för krävande webbplatser och webbtjänster när standardhotelltjänsten inte är tillräckligt driven. Priset är inte heller längre ett hinder.

Molnserver är lätt att ansluta till ett värdpaket så att endast webbplatsen körs på en molnserver, medan e-posttjänster och namntjänster fungerar bekvämt i ett värdföretag. En kombination av de två kan uppnå ojämförliga fördelar till låg kostnad.

Om du behöver exceptionell kraft eller en helt privat lösning, leta efter mer information om våra privata eller dedikerade servrar.

Läs mer

Allmänna frågor

Den här sidan svarar på de vanligaste frågorna om tjänster, beställning och hanteringsprinciper. Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor relaterade till våra tjänster. Allmänna frågor om beställning, fakturering och avslutning nyckelord:

Läs mer »

Vad är en dedikerad server?

Min dedikerade server är en privat fysisk server som är helt åtnÃ:ad av klienten. På din dedikerade server är även stora mängder resurser möjliga till låg kostnad. Vi erbjuder privata servrar mycket

Läs mer »
Hej! Vi spårar dig inte och delar inte dina uppgifter med cookies!