öl!

Överföringstjänst

16,13 

Webbhotell, webbplats, e-post eller på annat sätt mot transfer till vår tjänst.

Byt tjänsteleverantör utan ansträngning

Att byta tjänsteleverantör behöver inte vara svårt eller riskabelt. För oss är det nu ännu enklare att byta med transfer service.

Vi överför hela din webbplats och dess databaser till oss enkelt och billigt. Vi skapar också dina tidigare e-postkonton i vår tjänst, så allt fungerar normalt redan från början. Vi kommer att se till att dina sidor fungerar normalt efter transfer och att eventuella avbrott är mycket korta (cirka 1 timme).

Transfer service kan användas för att överföra något av följande:

  • Hela webbhotellskontot från den gamla leverantören till oss (inkl. e-post, databaser, filer)*
  • Ditt e-postkonto och de e-postmeddelanden det innehåller (IMAP)
  • Flytta en hel WordPress,Joomla!-, Drupal eller HTML-webbplats
  • Kopiering av en sida (1 A4) till vårt WordPress-paket (Elementor) plattform (överföring t.ex. Wix -> WordPress) inklusive layout

Du kan köpa mer än en överföringstjänst om du t.ex. behöver överföra fler sidor.

 

* För att migrera hela webbhotellet måste den gamla leverantören ha en kontrollpanel som stöder fullständig migrering (cPanel eller Plesk) och migreringen får inte blockeras av den gamla leverantören.

Den nuvarande tjänsteleverantören får begränsa eller hindra överföringar eller tagande av kopior, vilket helt eller delvis kan hindra tillhandahållandet av överföringstjänsten, i vilket fall tjänsten inte kommer att debiteras i den utsträckning som överföringen inte var möjlig.

Erbjudandet gäller till 1.6.2024.

Hej! Vi spårar dig inte och delar inte dina uppgifter med cookies!