Mikä on cloud-palvelin?

Cloud-palvelin on kuin virtuaalipalvelin, mutta yksittäisten palvelimien sijaan se on toteutettu pilviympäristössä.

Cloud-pilvipalvelin toimii kuin yksityinen dedikoitu palvelin. Voitte vapaasti muuttaa palvelimen sovellusympäristöä tarpeidenne mukaisesti. Lisäksi cloud-palvelin tarjoaa mutkatonta tehoa myös vaativille sivustoille ja webpalveluille, kun tavallisen webhotellipalvelun tehot eivät ole riitävät. Hintakaan ei tosiaan ole enää esteenä.

Cloud-palvelin on helppo yhdistää webhotellipakettiin siten, että vain sivusto toimii pilvipalvelimella, kun taas sähköpostipalvelut sekä nimipalvelut toimivat kätevästi webhotellissa. Näiden kahden yhdistelmällä voidaan saavuttaa verrattomia etuja edullisesti.

Mikäli tarvitsette poikkeuksellista tehoa tai täysin yksityisen ratkaisun, katsokaa lisää tietoa yksityisistä, eli dedikoiduista palvelimistamme.

Lue lisää

Yleiset kysymykset

Tällä sivulla vastataan yleisimpiin kysymyksiin liittyen palveluihin, tilaamiseen ja hallinnoinnin käytäntöihin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkin kysymyksiin liittyen palveluihimme. Yleiset kysymykset Tilaamisesta, laskutuksesta ja irtisanomisesta keywords:

Lue lisää »

Mikä on dedikoitu palvelin?

Oma dedikoitu palvelin tarkoittaa yksityistä fyysistä palvelinta, joka on täysin asiakkaan omassa käytössä. Omalla dedikoidulla palvelimella suuretkin resurssimäärät ovat mahdollisia edullisesti. Tarjoamme yksityiset palvelimet erittäin

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!