Yrityspakettien rajoitukset

Yksittäisen tilin käytettävissä olevat resurssit on rajoitettu sopimusehtojen mukaisesti. Tili ei voi edes hetkellisesti käyttää yli sallittuja resursseja vaan tilin sekä sivuston toiminta hidastuu tai estyy automaattisesti mikäli rajat ylittyvät. Näin voidaan taata kaikille asiakkaille tasapuolinen ja tasalaatuinen palvelu, eli esimerkiksi palvelua häiriköivät käyttäjät tai ylikuormittuvat palvelimet ovat historiaa.

 

Resursseille asetetut rajoitukset

Webhotellipakettien resurssien käyttö on rajoitettu alemmalle tasolle kuin mitä omilla virtuaalipalvelimilla saavutetaan.

 • Prosessorin hetkellinen käyttö on rajoitettu paketin mukaiselle tasolle.
 • Keskusmuistin hetkellinen käyttö on rajoitettu paketin mukaiselle tasolle.
 • Prosessit on rajoitettu kahteenkymmeneen (20) käynnistyvään ja neljäänkymmeneen (40) samanaikaisesti käynnissä olevaan prosessiin.
 • Levynkäyttö on rajoitettu tasolle 1 Mt / s.
 • Rajoituksiin lasketaan mukaan käyttäjätunnuksen käynnistämät prosessit sekä tietokantojen käyttö.
 • Vuorokauden keskimääräinen käyttö ei saa olla yli 20 % paketin rajoituksista.

 

Levytilalle ja käytön määrälle asetetut rajoitukset

Webhotellipakettien levytilan käytölle voidaan asettaa estoja ja rajoituksia. Sivusto voi lakata toimimasta ja tietoja (esim. sähköposteja) voi menettää rajoituksien ylittyessä. Asiakkaan tulee seurata tilinsä käyttöä ettei tili ylittäisi sille asetettuja rajoituksia. Ylimenevästä käytöstä voidaan veloittaa hinnaston mukaisesti ja jatkuvista ylityksistä voi seurata tilin väliaikainen sulkeutuminen.

 • Levytilan käyttö on rajoitettu paketin koon mukaisesti. Paketti kannattaa päivittää tai lisätilaa kannattaa aina ostaa hyvissä ajoin ennen levytilan loppumista.
 • Käytön määrä on rajoitettu 5 000 000 kyselyyn kuukaudessa (http(s)-osumaan), 500 000 kyselyyn vuorokaudessa ja 150 000 kyselyyn tunnissa.

 

Sähköpostin rajoitukset

Sähköpostin lähettämistä ja vastaanottamista on rajoitettu roskapostituksen ehkäisemiseksi.

 • Sähköpostiviestejä ei voi vastaanottaa lähettäjiltä, jotka ovat yleisillä estolistoilla.
 • Sähköpostiviestiä ei voi vastaanottaa mikäli järjestelmä tunnistaa sen roskapostiksi tai järjestelmä löytää viestistä viruksia, haittaohjelmia tai haitallista koodia.
 • Sähköpostiviestien lähetyksen raja on 1 000 viestiä tunnissa. Ylimeneviä viestejä ei toimiteta eikä ne myöskään mene jonoon. Sähköpostilistan (Mailman) viestejä ei rajoiteta. Suurempiin lähetystarpeisiin suosittelemme omaa virtuaalipalvelinta tai erillistä sähköpostien lähetyspalvelua.
 • Sähköpostiviestiä ei lähetetä mikäli järjestelmä tunnistaa sen roskapostiksi.

 

Tietoturvan asettamat rajoitukset

Palvelimet sisältävät lukuisia tietoturvaominaisuuksia, jotka rajoittavat poikkeuksellista toimintaa tileillä. Tavanomaisessa käytössä tietoturvarajoitukset eivät näy käyttäjille millään tavalla, mutta tavanomaisesta poikkeavassa käytössä ne voivat estää käyttäjän toimintaa tilillä tai sen sivustolla. Mikäli asiakas törmää ongelmiin tietoturvarajoituksien kanssa, niin mahdollisuuksien mukaan selvitämme asiaa asiakkaan kanssa ja pyrimme poistamaan kyseisen rajoittavan tietoturvaominaisuuden asiakkaan tililtä.

Lue lisää

Yleiset kysymykset

Tällä sivulla vastataan yleisimpiin kysymyksiin liittyen palveluihin, tilaamiseen ja hallinnoinnin käytäntöihin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkin kysymyksiin liittyen palveluihimme. Yleiset kysymykset Tilaamisesta, laskutuksesta ja irtisanomisesta keywords:

Lue lisää »

Suncomet Oy

Suncomet Oy - vuodesta 2001 Suncomet Oy on vuonna 2001 perustettu täysin kotimainen yritys, joka tarjoaa asiakkaillensa huippuedullisia, mutta laadukkaita webhotelleja, verkkotunnuksia ja palvelimia. Vuonna

Lue lisää »

Yrityspakettien ominaisuudet

Yrityspaketti on erityisesti tarkoitettu yrityksille tai organisaatioille, joille nopeus ja toimintavarmuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Yrityspaketti toteutetaan erillisellä Cloud-palvelualustalla ja nopeilla SSD-levyillä, joka mahdollistaa poikkeuksellisen toimintavarmuuden

Lue lisää »

Ehdot

Erityisesti tulee tutustua näiden ehtojen kohtiin 1.3.1, 2.0, 2.2, 5.0 ja 7.2 sekä kohdan 3 alakohtiin tilattujen palveluiden osalta. Voimassa olevat sopimusehdot (FIN) The original

Lue lisää »

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste (FIN) Privacy statement (ENG) Dataskyddsbeskrivning (SWE) Tietosuojaselosteet löytyvät klikkaamalla yllä olevia painikkeita. Kaikkiin palveluihin sovelletaan aina voimassa olevaa tietosuojaselostetta. Tietosuojaselosteen lukemiseen tarvitsette PDF-lukijan, jonka

Lue lisää »

Tietosuojakäytännöt

Saat tältä sivulta selkokielisen tiedon siitä, miten henkilötietoja käsitellään Suncomet Oy:ssä. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt, että Suncomet käsittelee henkilötietojasi. Mikäli et halua henkilötietojasi käsiteltävän, voit irtisanoa

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!