Begränsningar av affärspaket

De resurser som är tillgängliga för ett enskilt konto är begränsade i enlighet med villkoren i avtalet. Kontot kan inte ens tillfälligt komma åt mer än de tillåtna resurserna, men kontot och webbplatsen saktas ned eller förhindras automatiskt om gränserna överskrids. Detta säkerställer en rättvis och konsekvent tjänst för alla kunder, vilket innebär att användare som stör tjänsten eller överbelastade servrar till exempel är historik.

 

Begränsningar av resurser

Användningen av resurser i värdpaket är begränsad till en lägre nivå än vad som uppnås på dina virtuella servrar.

 • Den ögonblickliga användningen av processorn är begränsad till den nivå som anges i paketet.
 • Den ögonblickliga användningen av centralt minne är begränsad till den nivå som anges i paketet.
 • Processerna är begränsade till tjugo (20) start-up och fyrtio (40) samtidiga processer.
 • Diskanvändningen är begränsad till nivå 1 T/s.
 • Begränsningar inkluderar processer som initierats av användar-ID och åtkomst till databaser.
 • Den genomsnittliga dagliga användningen får inte överstiga 20 % av paketgränserna.

 

Begränsningar för diskutrymme och användningskvantitet

Du kan blockeras och tillåtas att använda diskutrymme i värdpaket. Webbplatsen kan sluta fungera och data (t.ex. e-postmeddelanden) kan gå förlorade om begränsningarna överskrids. Kunden måste övervaka användningen av sitt konto så att kontot inte överskrider de gränser som åläggs det. Översendering kan debiteras enligt prislistan och kontinuerliga överskridanden kan resultera i ett tillfälligt kontoav stängning.

 • Användningen av diskutrymme är begränsad beroende på paketets storlek. Det är en bra idé att uppdatera paketet eller alltid köpa mer utrymme i god tid innan diskutrymmet tar.
 • Användningsmängden är begränsad till 5 000 000 undersökningar per månad (http(er)-hit), 500 000 undersökningar per dag och 150 000 undersökningar per timme.

 

Begränsningar för e-post

Att skicka och ta emot e-post är begränsat för att förhindra skräppost.

 • Det går inte att ta emot e-postmeddelanden från avsändare på globala blocklistor.
 • Det går inte att ta emot ett e-postmeddelande om systemet identifierar det som skräppost eller om systemet hittar virus, skadlig kod eller skadlig kod i meddelandet.
 • Gränsen för att skicka e-postmeddelanden är 1 000 meddelanden per timme. Översenderingsmeddelanden levereras inte och köar inte heller. Meddelanden i e-postlistan (Mailman) är inte begränsade. För större leveransbehov rekommenderar vi vår egen virtuella server eller en separat e-postleveranstjänst.
 • Ett e-postmeddelande skickas inte om systemet känner igen det som skräppost.

 

Säkerhetsbegränsningar

Servrar innehåller många säkerhetsfunktioner som begränsar exceptionell aktivitet på konton. Vid normal användning är säkerhetsbegränsningar inte synliga för användare på något sätt, men vid onormal användning kan de förhindra att användaren arbetar på kontot eller dess webbplats. Om en kund stöter på säkerhetsbegränsningar kommer vi om möjligt att undersöka saken med kunden och försöka ta bort den restriktiva säkerhetsfunktionen från kundens konto.

Läs mer

Allmänna frågor

Den här sidan svarar på de vanligaste frågorna om tjänster, beställning och hanteringsprinciper. Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor relaterade till våra tjänster. Allmänna frågor om beställning, fakturering och avslutning nyckelord:

Läs mer »

Suncomet Oy

Suncomet Oy Suncomet Oy är ett helt finskt företag som grundades 2001 och som erbjuder sina kunder högkvalitativa, men högkvalitativa värd-, domän- och serverlösningar. Under 2001

Läs mer »

Egenskaper för affärspaket

Affärspaketet är särskilt avsett för företag eller organisationer för vilka snabbhet och tillförlitlighet är av största vikt. Affärspaketet implementeras med en separat molntjänstplattform och snabba SSD:er som ger exceptionella

Läs mer »

Villkor

Gällande villkor (FI) Se särskilt avsnitten 1.3.1, 2.0, 2.2, 5.0 och 7.2 och avsnitt 3 i dessa villkor.

Läs mer »

Privacy Statement

Sekretesspolicy (EN) Sekretesspolicyn kan hittas genom att klicka på knapparna ovan. Alla tjänster omfattas alltid av gällande integritetspolicy. För att läsa sekretesspolicyn behöver du en PDF-läsare som du kan installera

Läs mer »

Privacy Policy

Denna sida ger dig tydlig information om hur personuppgifter behandlas Suncomet Oyi. Genom att använda våra tjänster godkänner du att: Suncomet behandlar dina personuppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter ska behandlas kan du säga upp

Läs mer »