Egenskaper för affärspaket

Enterprise-paketet är särskilt utformat för företag eller organisationer för vilka snabbhet och tillförlitlighet är av största vikt. Enterprise-paketet implementeras på en dedikerad molnplattform och höghastighets-SSD:er, vilket ger exceptionell tillförlitlighet och snabbhet. Företagspaketet har en LiteSpeed-webbserver som halverar sidladdningstiderna jämfört med traditionella servrar. Säkerhetskopiering implementeras heltäckande med JetBackup, som hanterar säkerhetskopior på ett GDPR-kompatibelt sätt. Bland annat Immunify 360 och CloudLinux-systemen säkerställer en hög nivå av datasäkerhet. Hämtning av e-post påskyndas av söksystemet Apache Solr. Dessutom utökar företagspaketet avsevärt servicenivåavtalet och kundtjänsten är mer omfattande, personlig och snabbare än normalt.

Egenskaper för affärspaket

Tjänstens innehåll

Business Package-tjänstplattformen är mycket felbar och maskinvarufel kan till exempel inte orsaka avbrott i tjänsten. Den exceptionella serviceplattformen gör det också möjligt för tjänsten att fungera mycket snabbt.

Dessutom innehåller Business-paketet en högre nivå av serviceavtal (*), där du för varje avbrott på mer än en minut per dag kan begära en återbetalning på 10 % av månadsavgiften (upp till 100 % per månad).

Affärspaketet omfattar också meddelanden via SMS och/eller e-post om eventuella avbrott i tjänsten via ett automatiserat övervakningssystem. Driften kontrolleras varje minut. Alla kontouppgifter säkerhetskopieras på en separat säkerhetskopieringsserver (JetBackup). Du är alltid medveten om vad som händer i din tjänst och att dina uppgifter också lagras i tjänsten.

I undantagsfall faktureras tjänsten under tre månaders faktureringsperiod, om inte annat överenskommits. Det vill säga du förbinder dig inte till tjänsten under onödigt långa tidsperioder. I affärspaketet erbjuder vi även en utsedd personlig kontaktperson. Dessutom skickas kontouppgifter, avtalsvillkor och faktura skriftligen till kunden utöver elektronisk kommunikation, om så begärs, utan kostnad. Fakturering som e-faktura eller brevfaktura är också kostnadsfritt.

Under årets faktureringsperiod, 10% rabatt, 20% rabatt för en tvåårig faktureringsperiod och 30% rabatt för en treårig faktureringsperiod.

* Tjänsteleverantören garanterar inte helt ostörd funktionalitet. Tjänstens art omfattar tillfälliga avbrott på mindre än en (1) minut eller högre svarstider på mindre än en (1) timme, vilket kan orsakas av till exempel momentana nätverksfel.

Läs mer

Allmänna frågor

Den här sidan svarar på de vanligaste frågorna om tjänster, beställning och hanteringsprinciper. Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor relaterade till våra tjänster. Allmänna frågor om beställning, fakturering och avslutning nyckelord:

Läs mer »

Begränsningar av affärspaket

De resurser som är tillgängliga för ett enskilt konto är begränsade i enlighet med villkoren i avtalet. Kontot kan inte ens tillfälligt komma åt mer än de tillåtna resurserna, men kontot och webbplatsen saktar ner eller

Läs mer »