Yrityspakettien ominaisuudet

Yrityspaketti on erityisesti tarkoitettu yrityksille tai organisaatioille, joille nopeus ja toimintavarmuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Yrityspaketti toteutetaan erillisellä Cloud-palvelualustalla ja nopeilla SSD-levyillä, joka mahdollistaa poikkeuksellisen toimintavarmuuden sekä nopeuden. Yrityspaketeilla on käytössä LiteSpeed-webpalvelin, joka puolittaa sivujen latausajat perinteisiin palvelimiin verrattuina. Varmuuskopiointi on toteutettu kattavasti JetBackup -järjestelmällä, joka käsittelee varmuuskopioita GDPR-yhteensopivasti. Korkean tietoturvan takaa mm. Immunify 360- ja CloudLinux-järjestelmät. Sähköpostien hakua nopeuttaa Apache Solr -hakujärjestelmä. Lisäksi Yrityspaketti laajentaa merkittävästi palvelutasosopimusta ja asiakaspalvelu on normaalia laajempaa, henkilökohtaisempaa sekä nopeampaa.

Yrityspaketin ominaisuudet

Palvelun sisältö

Yrityspaketti-palvelualusta on erittäin vikasietoinen eikä esimerkiksi laitteistoviat voi aiheuttaa katkosta palveluun. Poikkeuksellinen palvelualusta mahdollistaa myös palvelun erittäin nopean toiminnan.

Lisäksi Yrityspaketissa on korotettu palvelutasosopimus (*), jossa jokaisesta yli minuutin mittaisesta häiriöstä vuorokaudessa voi hakea hyvitystä 10 % kuukauden palvelumaksusta (enintään 100 % / kuukausi).

Yrityspakettiin kuuluu myös ilmoitukset tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla kaikista palvelukatkoksista automaattisen seurantajärjestelmän kautta. Toiminta tarkistetaan minuutin välein. Kaikki tilin tiedot varmuuskopioidaan erilliselle varmuuskopiopalvelimelle (JetBackup). Olet aina tietoinen, mitä palvelussasi tapahtuu ja että tietosi myös säilyvät palvelussa.

Palvelu laskutetaan poikkeuksellisesti kolmen kuukauden laskutuskausissa, mikäli muuta ei sovita. Eli et sitoudu palveluun tarpeettoman pitkiksi ajoiksi. Yrityspakettissa tarjoamme myös nimetyn henkilökohtaisen yhteyshenkilön. Lisäksi tilin tiedot, sopimusehdot ja lasku lähetetään pyydettäessä kirjallisesti asiakkaalle sähköisen viestinnän ohella veloituksetta. Myös laskutus verkkolaskuna tai kirjelaskuna on veloituksetonta.

Vuoden laskutuskaudella 10 % alennus, kahden vuoden laskutuskaudella 20 % alennus ja kolmen vuoden laskutuskaudella 30% alennus.

* Palveluntarjoaja ei takaa palvelulle täysin häiriötöntä toimivuutta. Palvelun luonteeseen kuuluvat tilapäiset, alle yhden (1) minuutin mittaiset katkokset tai alle yhden (1) tunnin mittaiset korkeammat vasteajat, jotka voivat aiheutua esimerkiksi hetkellisestä verkkohäiriöstä.

Lue lisää

Yleiset kysymykset

Tällä sivulla vastataan yleisimpiin kysymyksiin liittyen palveluihin, tilaamiseen ja hallinnoinnin käytäntöihin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkin kysymyksiin liittyen palveluihimme. Yleiset kysymykset Tilaamisesta, laskutuksesta ja irtisanomisesta keywords:

Lue lisää »

Yrityspakettien rajoitukset

Yksittäisen tilin käytettävissä olevat resurssit on rajoitettu sopimusehtojen mukaisesti. Tili ei voi edes hetkellisesti käyttää yli sallittuja resursseja vaan tilin sekä sivuston toiminta hidastuu tai

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!