Sähköpostiosoitteen luominen

Luo sähköpostiosoite

Sähköpostin luominen onnistuu helposti hallintapaneelista kohdasta Sähköpostitilit ja Create. 

Luonnin yhteydessä valitaan toimialue, eli mitä tulee @-merkin jälkeen ja sähköpostinimi, joka tulee @-merkin eteen sähköpostiosoitteessa. Käyttäjätunnuksena toimii aina koko sähköpostiosoite.

Lopuksi voitte valita tai luoda automaattisesti salasanan sähköpostiosoitteellenne ja luoda sähköpostin Create-painikkeella.

Videolla näytetään sähköpostiosoitteen luominen.

Välittäjän luominen onnistuu helposti videon ohjeilla.

Tutustu eri ominaisuuksiin

Yksi sähköpostipalvelumme monista ominaisuuksista on välittäjät. Sähköpostivälittäjä tarkoittaa viestien ohjausta välittäjäosoitteesta haluttuihin sähköpostiosoitteisiin. Esimerkiksi voitte luoda hallitus@domaini.tld välittäjäosoitteen ja ohjata siihen tulevat sähköpostit automaattisesti useaan eri sähköpostiosoitteeseen.

Hallintapaneelin Välittäjät-sivulta voitte lisätä uuden välittäjän. Välittäjän lisäämisessä annetaan ensin sähköpostiosoitteen @-merkin vasen puoli ja toimialue tarkoittaa merkin oikeaa puolta. Sitten vain kirjoitatte sähköpostiosoitteet, jonne haluatte viestien välittyvän. Voitte kirjoittaa useita sähköpostiosoitteita kerralla erottamalla ne pilkulla. Lopuksi luotte välittäjän klikkaamalla Lisää välittäjä -painiketta.

Testaa luotua sähköpostia

Kun olette luonut uuden sähköpostiosoitteen tai esimerkiksi välittäjän, niin sitä on hyvä testata ennen varsinaista käyttöönottoa. On kuitenkin huomattava, että sähköpostiosoite ei toimi palvelun ulkopuolelta mikäli verkkotunnus ei ole toiminnassa tai vielä rekisteröity.

Webmailin tai sähköpostiohjelman (esim. Outlook, Apple Mail, Thunderbird) lisäksi sähköpostiin pääsee suoraan hallintapaneelin kautta kohdasta Sähköpostitilit ja Check Email.

Yksinkertaisin tapa testata sähköpostin toimivuutta on lähettää sähköpostiviesti luotuun sähköpostiin tai välittäjään, joka ohjautuu kyseiseen sähköpostiin.

Sähköpostin toiminta kannattaa testata esimerkiksi näin kuten videolla.

Lue lisää

Sähköpostin SPF-tietueet

Mikä on SPF? SPF (Sender Policy Framework) on sähköpostijärjestelmien käyttämä tietoturvatekniikka. Se on erityisen tehokas torjumaan roskapostia ja tietojen kalasteluviestejä, joissa lähettäjä on väärennetty. SPF

Lue lisää »

Domainit ja nimipalvelimet

Mikä on domaini? Domainilla, eli verkkotunnuksella tarkoitetaan nimeä, jota käytetään esimerkiksi selaimessa tai sähköpostissa käyttäjän yhdistämiseksi palvelimelle. Domaini toimii käyttäjälle helpommin muistettavana osoitteena ja taustalla

Lue lisää »

Sivut SitePad-kotisivukoneella

Löydä SitePad-kotisivukone SitePad-kotisivukone löytyy kaikista webhotelleistamme veloituksetta ja sen avulla on helppo tehdä näyttävät kotisivut. Kotisivukone löytyy hallintapaneelista eli cPanelista Ohjelmisto / Software otsikon alta

Lue lisää »

Kotisivut helposti

Löydä sopiva verkkotunnus Kaikki alkaa ideasta ja siihen sopivan verkkotunnuksen keksimisestä. Usein idealla on nimi ja kyseinen nimi toimii myös verkkotunnuksena.  Verkkotunnuksella, kuten rakkaalla lapsella,

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!