Skapa en e-postadress

Skapa en e-postadress

Du kan skapa ett e-postadress enkelt från control panel under E-postkonton och Skapa. 

När du skapar väljer du en domän, dvs. efter @-tecknet och e-postnamnet som visas framför @ -tecknet i e-postadressen. Användar-ID:t är alltid hela e-postadressen.

Slutligen kan du automatiskt välja eller skapa ett lösenord för din e-postadress och skapa ett e-postmeddelande med knappen Skapa.

Videon visar hur du skapar en e-postadress.

Att skapa en mellanhand kan enkelt göras med instruktionerna i videon.

Utforska olika funktioner

En av de många funktionerna i vår e-posttjänst är mäklare. En e-postmäklare hänvisar till att dirigera meddelanden från en mellanhandsadress till önskade e-postadresser. Du kan till exempel skapa hallitus@domaini.tld mellanhandsadress och automatiskt omdirigera inkommande e-postmeddelanden till flera e-postadresser.

På sidan Mäklare på instrumentpanelen kan du lägga till en ny mäklare. När du lägger till en mellanhand anger du först vänster sida av @-tecknet för e-postadressen och domänen betyder höger sida av tecknet. Sedan anger du bara de e-postadresser där du vill att meddelandena ska vidarebefordras. Du kan skriva flera e-postadresser samtidigt genom att separera dem med ett kommatecken. Slutligen skapar du en mellanhand genom att klicka på Lägg till registrant knapp.

Testa genererad e-post

När du har skapat en ny e-postadress eller till exempel en vidarebefordrare det är en bra idé att testa det. Det bör dock noteras att e-postadressen inte fungerar utanför tjänsten om domännamnet inte fungerar eller ännu inte har registrerats.

Webbmail eller e-postprogram (t.ex. webbmail eller e-postprogram). Förutom Outlook, Apple Mail, Thunderbird) kan e-post nås direkt via instrumentpanelen under E-postkonton och Kontrollera e-post.

Det enklaste sättet att testa e-postfunktionen är att skicka ett e-postmeddelande till ett genererat e-postmeddelande eller mäklare som omdirigeras till det e-postmeddelandet.

Det är en bra idé att testa din e-post, till exempel som i den här videon.

Läs mer

SPF-poster för e-post

Vad är SPF? SPF (Sender Policy Framework) är en säkerhetsteknik som används av e-postsystem. Den är särskilt effektiv när det gäller att förhindra skräppost och nätfiskemeddelanden där avsändaren är förfalskad. SPF

Läs mer »

Domäner och namnservrar

Vad är en domän? En domän, eller domän, är ett namn som används, till exempel i en webbläsare eller e-post för att ansluta en användare till en server. Domänen fungerar som en mer minnesvärd adress och bakgrund för användaren

Läs mer »

Sidor på startsidan för webbplatsplattan

Hitta sitepad hemsida maskin SitePad webbplatsbyggare kan hittas i alla våra webbhotell gratis och gör det enkelt att göra en showy hemsida. Startsidans maskin finns i instrumentpanelen, eller cPanel, under titeln Programvara / Programvara

Läs mer »

Hemsidor enkelt

Hitta rätt domän Allt börjar med idén och uppfinningen av domänen som passar den. Ofta har idén ett namn och det namnet fungerar också som ett domännamn.  Ett domännamn, till exempel ett älskat barn,

Läs mer »
Hej! Vi spårar dig inte och delar inte dina uppgifter med cookies!