Mikä on domaini?

Domainilla, eli verkkotunnuksella tarkoitetaan palvelua, joka mahdollistaa oman nimen, nimimerkin, tuotemerkin tai muun vastaavan helpommin muistettavan sanan tai merkkijonon yhdistämisen palvelinpalveluihin ilman, että pitäisi muistaa palvelimen pitkiä ja monimutkaisia osoitteita. Verkkotunnus siis mahdollistaa oman yksilöllisen nimen tai sanan käytön sivujen ja sähköpostien osoitteena.

Verkkotunnus ei kuitenkaan toimi yksin vaan verkkotunnus on ainoastaan osoite. Verkkotunnuksen lisäksi tarvitaan esimerkiksi webhotelli, johon verkkotunnus osoittaa ja jonka palveluita verkkotunnuksella käytetään.

Lue lisää

Yleiset kysymykset

Tällä sivulla vastataan yleisimpiin kysymyksiin liittyen palveluihin, tilaamiseen ja hallinnoinnin käytäntöihin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkin kysymyksiin liittyen palveluihimme. Yleiset kysymykset Tilaamisesta, laskutuksesta ja irtisanomisesta keywords:

Lue lisää »

Muut päätteet

Tilaa domaini vapaalla päätteellä Alle on listattu osa saatavilla olevista päätteistä. Kauttamme on saatavilla yli 800 erilaista päätettä! Mikäli päätettä ei löydy listasta, niin olkaa

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!