16.02.2023

Vuosi 2022 :

Panostimme vuoden aikana Helsingin palvelinkeskukseen ja kehitimme palvelimiemme toimintaa runsaasti. Myös vanhempien tilien tehoja kasvatettiin, joka näkyi asiakkaille sivujen nopeampana toimintana.

Työmme verkkotunnusvälittäjänä palkittiin jälleen täydellä viidellä tähdellä Traficomin välittäjävertailussa!

Suncomet International -hankkeen puitteissa teimme runsaasti töitä kansainvälistymisen eteen ja kehitimme järjestelmiämme sekä toimintaamme siten, että palveluidemme tarjoaminen on mahdollista koko Euroopan alueella.

Tilausautomaattimme uudeksi maksupalveluksi valittiin Nordea Connectin tilalle Stripe maksualusta, joka osoittautui hyväksi valinnaksi. Stripen lisäksi maksujen tekeminen onnistui PayPalin kautta. Luonnollisesti laskujen maksaminen onnistuu aina myös tavallisina viitemaksuina pankin kautta.

Taustalla työskentelimme myös runsaasti asiakasjärjestelmämme tulevien ominaisuuksien sekä uuden tunnistautumisjärjestelmän parissa, jotka julkaistaan vuoden 2023 aikana.

Tehostimme toimintaamme monella saralla emmekä toimiemme ansiosta joutuneet nostamaan hintojamme myöskään vuoden 2022 aikana.

Kiitos asiakkaillemme vuodesta 2022!

 

Vuosi 2023 :

Jatkamme palveluidemme kehittämistä palvelimien ja erityisesti asiakasjärjestelmien parissa.

Jatkamme vuoden aikana panostamista Helsingin palvelinkeskukseen ja aloitamme uusien tehopalvelimien hankintaa. Asiakasjärjestelmien uudet automatisoinnit julkaistaan vuoden aikana helpottamaan ja suoraviivaistamaan palveluiden hallintaa asiakkaillemme. Panostamme jälleen blogi-sisältöömme ja pyrimme saamaan uusia asiakkaitamme hyödyttäviä julkaisuja sivuillemme.

Panostamme entisestään WordPress-sivujen mahdollisimman hyvään toimintaan palveluissamme ja tulemmekin vuoden aikana testaamaan tehokasta ja automaattista WordPress-välimuistia ja mikäli testeissä ei esiinny ongelmia, niin otamme sen käyttöön palvelimillamme. Välimuistin tarkoitus on nopeuttaa WordPress-sivuja huomattavasti, joka korostuu etenkin pienemmissä webhotellipaketeissa.

Emme ole nostaneet hintojamme yli viiteen vuoteen emmekä nosta webhotelli- ja verkkotunnuspalveluidemme perushintoja myöskään vuonna 2023 palveluperiaatteemme mukaisesti!

On kuitenkin huomioitava, että euro on viimeisen viiden vuoden aikana heikentynyt merkittävästi (n. 14 %) dollariin verrattuna, joka vaikuttaa suoraan verkkotunnuksien ja lisenssien kustannuksiin. Lisäksi yleinen kuluttajahintojen voimakas nousu sekä energian hinnan poikkeuksellinen nousu vaikuttaa kaikkiin kustannuksiin merkittävästi. Palvelinkeskuksemme ovat ilmoittaneet yhteensä 13 % hinnan korotuksista vuonna 2023 ja viimeisen viiden vuoden aikana palvelinkeskuksien hinnat ovat kasvaneet yhteensä 20 % (2017--2022). Tämän seurauksena joudumme tarkistamaan webhotelli- ja verkkotunnuspalveluiden alennuksia.

Webhotellien ja verkkotunnuksien vuosialennukset muuttuvat ja jatkossa kolmen vuoden laskutuskaudella saa 10 % alennuksen ja viiden vuoden laskutuskaudella 20 % alennuksen. Muutos astuu voimaan heti uusille tilauksille ja uusiutuville tilauksille seuraavaan laskutuskauteen.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme onnellista ja hyvää vuotta 2023!

Lue lisää

13.01.2022

Vuosi 2021 : Vuosi on ollut kaikille haasteellinen koronapandemian jatkuessa. Vuosi 2021 oli kuitenkin Suncometin juhlavuosi, jolloin tuli 20 vuotta Suncometin perustamisesta! Jatkuva palveluidemme kehittäminen

Lue lisää »

06.07.2021

Suncometin perustamisesta 20 vuotta! Tänään 06.07.2021 on tasan 20 vuotta Suncometin perustamisesta. Juhlapäivän kunniaksi olemme julkaisseet virallisesti uudet sivumme www.suncomet.fi osoitteessa. Sivujen lisäksi olemme julkaisseet

Lue lisää »

30.01.2021

Weeblyn toiminta lakkaa 28.02.2021. Weeblyn toiminnassa alkoi esiintyä runsaasti ongelmia ja häiriöitä vuoden 2020 aikana. Vakavat yhteysongelmat Weeblyn-järjestelmässä alkoivat marraskuun lopussa. Olemme olleet Weeblyyn yhteydessä

Lue lisää »

01.01.2021

Katsaus vuoteen 2020. Vuosi 2020 on ollut kaikille vaikea koronapandemian takia. Reagoimme kriisiin heti alkuvuodesta ja tarjosimme asiakkaillemme pidennettyjä maksuaikoja helpottaaksemme asiakkaidemme kykyä selviytyä vaikeiden

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!