01.01.2021

Katsaus vuoteen 2020.

Vuosi 2020 on ollut kaikille vaikea koronapandemian takia. Reagoimme kriisiin heti alkuvuodesta ja tarjosimme asiakkaillemme pidennettyjä maksuaikoja helpottaaksemme asiakkaidemme kykyä selviytyä vaikeiden aikojen yli.

Hankalasta tilanteesta huolimatta teimme vuoden aikana merkittäviä palvelinpäivityksiä ja kaikki palvelumme toimivatkin nyt ajantasaisilla supertehokkailla palvelimilla. Tämä mahdollisti mm. merkittävät tehojen lisäykset eri webhotellipaketeille.

Kaikilla palvelimilla tehtiin myös runsaasti päivityksiä tehokkuuteen ja tietoturvaan. Työskentelemme jatkuvasti palvelimien parhaan mahdollisen toiminnan ja poikkeuksellisen hyvän tietoturvan eteen.

Verkkolevypalvelu koki paluun valikoimaamme vuoden 2020 aikana ja palvelu otettiin hyvin vastaan.

Jatkuva työskentelymme tietoturvan, ominaisuuksien ja standardien eteen tuotti hedelmää, kun meidät arvioitiin täyden viiden tähden verkkotunnusvälittäjäksi Traficomin (viestintäviraston) toimesta.

 

 

Suuntalinjat vuodelle 2021.

Vuonna 2021 jatkamme palveluidemme kehittämistä ominaisuuksien, tehokkuuden ja tietoturvan osalta voimakkaasti.

Tulemme modernisoimaan tilaus- ja asiakasjärjestelmäämme lisäämällä niihin merkittävästi automatisointia. Vuoden 2021 aikana uusi tilausjärjestelmä mahdollistaa mm. tilausten välittömän toimituksen ja maksamisen suoraan tilauksen teon yhteydessä. Asiakasjärjestelmän eri toimintoihin tullaan lisäämään automatisointia, jotta voidaan välttää turhat viiveet yleisimpien toimintojen osalta (tietojen päivitykset jne.).

Vuoden 2021 aikana tulemme myös laajentumaan kansainvälisille markkinoille tarjomalla palvelumme kokonaisuudessaan myös englanninkielisenä.

Vuosi 2021 on myös juhlavuosi, kun Suncometin perustamisesta tulee täyteen 20 vuotta!

 

 

Weeblyn poistuminen tarjonnasta ja käytöstä.

Vuoden 2020 aikana Weeblyn toiminnassa on ollut merkittäviä ongelmia lukuisilla käyttäjillä. Weeblyn sopimusehtojen tulkinta on mahdollistanut Weeblyn välttää vastuuta ongelmissa ja häiriöissä. Olemme käyneet pitkään neuvotteluita Weeblyn kanssa ongelmien korjaamiseksi, mutta tuloksetta. Olemme menettäneet luottamuksen Weeblyn toimintaan emmekä voi suositella sitä enää kenellekkään.

Tämän seurauksena Weebly poistuu kokonaan valikoimistamme vuoden 2021 aikana. Veloituksettoman Weebly paketin käyttäjiä suositellaan siirtymään SitePadin tai WordPressin käyttäjiksi. Maksulliset Weebly -sivustot siirrämme veloituksetta optimoidulle WordPress-alustalle.

Weeblyllä tehdyt sivut jatkavat toimintaa myös Weeblyn poistumisen jälkeen, mutta sivuihin ei pysty enää tekemään muutoksia Weeblyn poistumisen jälkeen. Samoin yhteydenottolomakkeet lakkaavat toimimasta. Tiedotamme tarkemmin Weeblyn poistumisesta ja sen aikataulusta alkuvuoden aikana.

 

 

Yhtiömuodon muutos.

Suncometin yhtiömuotoon on tullut muutos 1.1.2021. Muutos on tapahtunut jatkuvuusperiaatteen (TVL 24 §) mukaisesti, jolloin yhtiön varat ja velat siirtyvät sellaisenaan. Muutos ei edellytä mitään toimenpiteitä asiakkailtamme ja kaikki sopimukset jatkuvat jatkuvuusperiaatteen mukaisesti.

Yhtiömuodon muutoksen tarkoituksena on mahdollistaa mm. laajentuminen kansainvälisille markkinoille.

Yhtiömuodon muutoksen myötä Y-tunnus ja ALV-numero ovat vaihtuneet. Uusi Y-tunnus on 3170518-5 ja uusi ALV-numero on FI31705185. Yhtiön virallinen nimi on Suncomet Oy.

Suncometin palveluiden yleiset ehdot ovat päivittyneet muutoksen mukaisesti.

Lue lisää

15.05.2024

Vuosi 2023 : Jatkoimme palveluidemme kehittämistä palvelimien ja erityisesti asiakasjärjestelmien parissa. Panostimme vuoden aikana Helsingin palvelinkeskukseen ja aloitimme uusien tehopalvelimien hankinnan. Asiakasjärjestelmien uudet automatisoinnit julkaistiin

Lue lisää »

16.02.2023

Vuosi 2022 : Panostimme vuoden aikana Helsingin palvelinkeskukseen ja kehitimme palvelimiemme toimintaa runsaasti. Myös vanhempien tilien tehoja kasvatettiin, joka näkyi asiakkaille sivujen nopeampana toimintana. Työmme

Lue lisää »

13.01.2022

Vuosi 2021 : Vuosi on ollut kaikille haasteellinen koronapandemian jatkuessa. Vuosi 2021 oli kuitenkin Suncometin juhlavuosi, jolloin tuli 20 vuotta Suncometin perustamisesta! Jatkuva palveluidemme kehittäminen

Lue lisää »

06.07.2021

Suncometin perustamisesta 20 vuotta! Tänään 06.07.2021 on tasan 20 vuotta Suncometin perustamisesta. Juhlapäivän kunniaksi olemme julkaisseet virallisesti uudet sivumme www.suncomet.fi osoitteessa. Sivujen lisäksi olemme julkaisseet

Lue lisää »

30.01.2021

Weeblyn toiminta lakkaa 28.02.2021. Weeblyn toiminnassa alkoi esiintyä runsaasti ongelmia ja häiriöitä vuoden 2020 aikana. Vakavat yhteysongelmat Weeblyn-järjestelmässä alkoivat marraskuun lopussa. Olemme olleet Weeblyyn yhteydessä

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!