Cloud Teho

71,77 

/ kk

8 prosessoria | 16 Gt keskusmuistia | 240 Gt levytilaa | 20 Tb liikennettä

Cloud-palvelin on täysiverinen pilvipalvelin. Voitte vapaasti muuttaa palvelimen sovellusympäristöä tarpeidenne mukaisesti. Lisäksi Cloud-palvelin tarjoaa mutkatonta tehoa myös vaativille sivustoille ja webpalveluille, kun tavallisen webhotellipalvelun tehot eivät ole riittävät. Hintakaan ei tosiaan ole enää esteenä.

Cloud-palvelin luonteva seuraava askel, kun halutaan enemmän tehoa, tietoturvaa ja kustomointia kuin mitä tavalliset webhotellit voivat tarjota.

Cloud-palvelimillemme saa ilman lisäveloitusta cPanel Solo -lisenssin (1 käyttäjä), jolloin palvelinta voi käyttää ja hallinnoida yhtä helposti kuin tavallista webhotellia.

Cloud-palvelimilla on ilman lisäveloitusta päivittäinen varmuuskopiointi, jossa palvelimen levytila kahdennetaan 7 vuorokautta säilytettäviin varmuuskopioihin. Varmuuskopion tiedostoihin ei ole pääsyä vaan palvelin voidaan palauttaa varmuuskopiolla tai tarvittaessa voidaan asentaa palautuspalvelin varmuuskopion pohjalta. Varmuuskopion palautus tehdään normaalin hinnaston mukaisesti. Kattavampi varmuuskopiointi onnistuu Acronis-varmuuskopioinnilla, josta on helppo palauttaa halutut tiedostot omatoimisesti.

Suosittelemme Cloud-palvelimille Immunify360-tietoturvasovellusta, joka huolehtii kattavasti koko palvelimen tietoturvasta hyvin pienellä ylläpidolla.

Pienin laskutuskausi 3 kk.

Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!