30.01.2021

Weeblyn toiminta lakkaa 28.02.2021.

Weeblyn toiminnassa alkoi esiintyä runsaasti ongelmia ja häiriöitä vuoden 2020 aikana. Vakavat yhteysongelmat Weeblyn-järjestelmässä alkoivat marraskuun lopussa. Olemme olleet Weeblyyn yhteydessä käyttäen kaikkia saatavilla olevia kanavia, mutta emme ole saaneet mitään tarkempaa tietoa ongelmien laajuudesta tai korjauksien aikataulusta. Weebly on ongelmista huolimatta jatkanut palvelun normaalia laskuttamista eikä ole tarjonnut mitään hyvityksiä palvelun toimimattomuudesta. Ongelmat ovat jatkuneet yhtäjaksoisesti nyt yli kaksi kuukautta ja olemme menettäneet luottamuksen Weeblyn toimintaan täysin.

Tästä johtuen olemme irtisanoneet Weeblyn kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen ja sopimus Weeblyn kanssa lakkaa 28.02.2021.

Weeblyn ongelmien takia Weeblyllä tehtyjä sivuja ei ole pääsääntöisesti voinut päivittää noin kahteen kuukauteen. Sopimuksen päättyminen lopettaa mahdollisuuden päivittää sivuja Weeblyllä myös jatkossa.

Weeblyn sopimusehtojen mukaisesti käyttäjien sisältö on käyttäjien omaisuutta, joten Weeblyllä tehdyt sivut jatkavat normaalia toimintaansa sisällön osalta myös sopimuksen päättymisen jälkeen. Poislukien ominaisuudet, jotka käyttävät Weeblyn alustaa toiminnassaan (blogit, lomakkeet jne.).

Sivuja voi jatkossa päivittää muokkaamalla html-tiedostoja suoraan esimerkiksi tiedostojen hallinnan kautta.

Maksullisten Weebly-pakettien laskutus lakkaa sopimuksen päättymisen myötä. Maksetun ajan hyvityksenä siirrämme maksullisten Weebly-pakettien sivustot veloituksetta WordPress-alustalle mahdollisimman kokonaisina. Muutoksia voi esiintyä mm. ulkoasussa alustojen erilaisuudesta johtuen.

Ilmaisen Weeblyn käyttäjiä suosittelemme siirtämään sivustot SitePad-kotisivukoneelle tai WordPress-alustalle. Siirtoon ei ole automaattista työkalua ja käytännössä siirto onnistuu helpoiten luomalla uudet sivut ja kopioimalla tiedot vanhoilta sivuilta uuteen alustaan. Asiakaspalvelumme auttaa mahdollisuuksien mukaan kaikissa kysymyksissä siirtoon liittyen. Tarjoamme myös WordPress-pakettia ja Siirtopalvelua helpottamaan siirtoa ja uusien sivujen käyttöönottoa.

Olemme alkaneet selvittämään vahingonkorvauksen hakemista Weeblyltä ongelmiin liittyen. Mahdolliset vahingonkorvaukset siirretään asiakkaille kokonaisuudessaan. Etusijalla mahdollisiin vahingonkorvauksiin ovat maksullisen Weeblyn käyttäjät.

Lue lisää

16.02.2023

Vuosi 2022 : Panostimme vuoden aikana Helsingin palvelinkeskukseen ja kehitimme palvelimiemme toimintaa runsaasti. Myös vanhempien tilien tehoja kasvatettiin, joka näkyi asiakkaille sivujen nopeampana toimintana. Työmme

Lue lisää »

13.01.2022

Vuosi 2021 : Vuosi on ollut kaikille haasteellinen koronapandemian jatkuessa. Vuosi 2021 oli kuitenkin Suncometin juhlavuosi, jolloin tuli 20 vuotta Suncometin perustamisesta! Jatkuva palveluidemme kehittäminen

Lue lisää »

06.07.2021

Suncometin perustamisesta 20 vuotta! Tänään 06.07.2021 on tasan 20 vuotta Suncometin perustamisesta. Juhlapäivän kunniaksi olemme julkaisseet virallisesti uudet sivumme www.suncomet.fi osoitteessa. Sivujen lisäksi olemme julkaisseet

Lue lisää »

01.01.2021

Katsaus vuoteen 2020. Vuosi 2020 on ollut kaikille vaikea koronapandemian takia. Reagoimme kriisiin heti alkuvuodesta ja tarjosimme asiakkaillemme pidennettyjä maksuaikoja helpottaaksemme asiakkaidemme kykyä selviytyä vaikeiden

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!