15.05.2024

Vuosi 2023 :

Jatkoimme palveluidemme kehittämistä palvelimien ja erityisesti asiakasjärjestelmien parissa.

Panostimme vuoden aikana Helsingin palvelinkeskukseen ja aloitimme uusien tehopalvelimien hankinnan. Asiakasjärjestelmien uudet automatisoinnit julkaistiin helpottamaan ja suoraviivaistamaan palveluiden hallintaa asiakkaillemme.

Panostimme entisestään WordPress-sivujen mahdollisimman hyvään toimintaan palveluissamme ja otimme käyttöön tehokkaan ja automaattisen WordPress-välimuistin (AccelerateWP) palvelimillamme. Välimuistin tarkoitus on nopeuttaa WordPress-sivuja huomattavasti, joka korostuu etenkin pienemmissä webhotellipaketeissa.

Tilausautomaattimme uudeksi maksupalveluksi tuli Kevin, joka mahdollistaa pankkimaksujen välittämisen tehokkaasti ja turvallisesti. Maksupalvelu lisättiin vuoden aikana Stripen ja PayPalin rinnalle. Laskujen maksaminen onnistuu aina myös tavallisina viitemaksuina pankin kautta.

Lisäsimme vahvan tunnistautumisen Traficomin suosituksien mukaisesti palveluidemme käyttäjien tunnistamiseksi ja oikeuksien vahvistamiseksi.

Taustalla työskentelimme myös runsaasti asiakasjärjestelmämme tulevien ominaisuuksien sekä uuden tunnistautumisjärjestelmän parissa, jotka julkaistiin vuoden 2024 aikana.

Emme ole nostaneet hintojamme yli kuuteen vuoteen emmekä nostaneet webhotelli- ja verkkotunnuspalveluidemme perushintoja myöskään vuonna 2023 palveluperiaatteemme mukaisesti!

Kiitos asiakkaillemme vuodesta 2023!


Vuosi 2024 :

Jatkamme palveluidemme kehittämistä palvelimien ja erityisesti asiakasjärjestelmien parissa.

Jatkamme vuoden aikana panostamista Helsingin palvelinkeskukseen ja lisäämme uusia tehopalvelimia. Pyrimme panostamaan jälleen blogi-sisältöömme ja pyrimme saamaan asiakkaitamme hyödyttäviä julkaisuja sivuillemme.

Vuoden aikana tulemme panostamaan myös turvapostipalveluumme ja tulemme lisäämään sinne allekirjoitusominaisuuden, jolloin turvapostipalveluamme voi käyttää myös allekirjoittamiseen. Asiakasjärjestelmiin tullaan myös lisäämään runsaasti uutta automatiikkaa helpottamaan ja suoraviivaistamaan palveluiden hallintaa asiakkaillemme

Emme ole nostaneet hintojamme yli kuuteen vuoteen emmekä nosta webhotellipalveluidemme perushintoja myöskään vuonna 2024 palveluperiaatteemme mukaisesti!

Useat verkkotunnusrekisterit ovat nostaneet hintoja viimeisen vuoden aikana runsaasti. On myös huomioitava, että euro on viimeisten vuosien aikana heikentynyt merkittävästi dollariin verrattuna, joka vaikuttaa suoraan verkkotunnuksien ja lisenssien kustannuksiin. Lisäksi yleinen kuluttajahintojen voimakas nousu sekä energian hinnan poikkeuksellinen nousu vaikuttaa kaikkiin kustannuksiin merkittävästi. Palvelinkeskuksemme ovat viimeisen kuuden vuoden aikana nostaneet hintoja yhteensä 25 % (2017-2023). Lisäksi syyskuussa on odotettavissa arvonlisäveron korotus.

Arvonlisäveron korotuksen yhteydessä päivittyy kaikki verolliset hinnat uuden veron mukaisesti. Verottomat hinnat säilyvät ennallaan. Tarkistamme kuitenkin yksittäisten verkkotunnuspäätteiden hinnoittelua verkkotunnusrekisterien hinnankorotuksien ja valuuttakurssien takia. Muita muutoksia hinnoitteluun ei ole odotettavissa. Mikäli yleinen hintakehitys jatkuu vielä vuodelle 2025, niin voimme joutua joskus myöhemmin tarkistamaan alennuksia. Perushinnat säilyvät tästä huolimatta ennallaan palveluperiaattemme mukaisesti!

Nyt siis kannattaa tilata palvelu tai pidentää laskutuskautta ennen arvonlisäveron nousua!

Kuten aina, niin työskentelemme runsaasti palveluidemme kehittämiseksi myös vuonna 2024 ja tulemme tehostamaan toimintaamme monella saralla asiakkaidemme etua ensisijaisesti tavoitellen!

Toivotamme kaikille asiakkaillemme onnellista ja hyvää vuotta 2024!

Lue lisää

16.02.2023

Vuosi 2022 : Panostimme vuoden aikana Helsingin palvelinkeskukseen ja kehitimme palvelimiemme toimintaa runsaasti. Myös vanhempien tilien tehoja kasvatettiin, joka näkyi asiakkaille sivujen nopeampana toimintana. Työmme

Lue lisää »

13.01.2022

Vuosi 2021 : Vuosi on ollut kaikille haasteellinen koronapandemian jatkuessa. Vuosi 2021 oli kuitenkin Suncometin juhlavuosi, jolloin tuli 20 vuotta Suncometin perustamisesta! Jatkuva palveluidemme kehittäminen

Lue lisää »

06.07.2021

Suncometin perustamisesta 20 vuotta! Tänään 06.07.2021 on tasan 20 vuotta Suncometin perustamisesta. Juhlapäivän kunniaksi olemme julkaisseet virallisesti uudet sivumme www.suncomet.fi osoitteessa. Sivujen lisäksi olemme julkaisseet

Lue lisää »

30.01.2021

Weeblyn toiminta lakkaa 28.02.2021. Weeblyn toiminnassa alkoi esiintyä runsaasti ongelmia ja häiriöitä vuoden 2020 aikana. Vakavat yhteysongelmat Weeblyn-järjestelmässä alkoivat marraskuun lopussa. Olemme olleet Weeblyyn yhteydessä

Lue lisää »

01.01.2021

Katsaus vuoteen 2020. Vuosi 2020 on ollut kaikille vaikea koronapandemian takia. Reagoimme kriisiin heti alkuvuodesta ja tarjosimme asiakkaillemme pidennettyjä maksuaikoja helpottaaksemme asiakkaidemme kykyä selviytyä vaikeiden

Lue lisää »
Hei! Emme seuraa sinua tai jaa tietojasi evästeillä!