Sidor på startsidan för webbplatsplattan

Sök startsida för webbplatsplattan

SitePads webbplatsbyggare finns gratis på alla våra webbhotell och gör det enkelt att göra en showig hemsida.

Startsidans maskin finns i instrumentpanelen, eller cPanel, under titeln Software /Software under namnet SitePad Website Builder. Du kan också använda instrumentpanelssökningsfunktionen för att hitta den snabbt.

Förutom SitePad-startsidans dator tillhandahåller instrumentpanelen cPanel Site Publisher, webbplatsens publiceringsfunktion. Webbplatsens publiceringsfunktion finns under titeln Domäner / Domäner och låter dig snabbt göra en visitkortssida eller "Kommer snart" -sidan.

Läs om hur du hittar sitepad-startsidans tillverkare och webbplatspubliceringsfunktionen på instrumentpanelen.

Videon visar hur du väljer en layoutmall och skapar en webbplats på SitePads startsida.

Välj en layoutmall och skapa sidor

När SitePad-startsidebyggaren har hittats kan du börja skapa sidor. Att skapa en webbplats sker i tre steg: 1. välja en layoutmall, 2. lägga till data och formatera den tredje webbplatsen.

Det finns över 800 olika layouter att välja mellan, så det finns definitivt en lämplig för alla. I den vänstra fältet kan du bekvämt hitta olika kategorier som kan användas för att begränsa de designmallar du väljer att passa dig själv.

När du har valt layoutmallen fyller du i den grundläggande informationen om webbplatsen. Det är valfritt att fylla i grundläggande information och kan också redigeras senare.

När du har angett data konfigureras webbplatsen och är klar för redigering.

Redigera sidor och publicera

När sidorna har startat är det dags att redigera sidorna på webbplatsen och publicera de ändringar som har gjorts. Ändringar kan publiceras så många gånger du vill och det finns inget hinder för kontinuerlig redigering av sidor.

Du kan redigera sidorna genom att klicka på personikonen ovanpå webbplatsen. Därifrån kan du först välja det språk du vill använda längst upp till höger för att använda startsidans maskin. Du kan redigera sidor, blogginlägg, menyer och inställningar från den vänstra fältet.

Det är enkelt att lägga till, ta bort och redigera sidor genom att navigera genom den vänstra stapeln. Till vänster hittar du också länkar till sidbottnarna, där du kan redigera sidhuvuden och sidfölar som verkar vanliga på varje sida. Du kan också redigera menyn som visas på sidorna via den vänstra stapeln. Alla redigerbara objekt finns på den vänstra menyn, och du kan redigera alla funktioner på webbplatsen.

Efter redigering räcker det att spara eller uppdatera (uppdatera) för att publicera de ändringar som gjorts.  Att bygga en webbplats är faktiskt enkelt med en SitePad-startmaskin. Varför provar du det inte själv?

Videon visar hur du redigerar, lägger till eller tar bort sidor och redigerar meny- och sidbotten.

Läs mer

SPF-poster för e-post

Vad är SPF? SPF (Sender Policy Framework) är en säkerhetsteknik som används av e-postsystem. Den är särskilt effektiv när det gäller att förhindra skräppost och nätfiskemeddelanden där avsändaren är förfalskad. SPF

Läs mer »

Domäner och namnservrar

Vad är en domän? En domän, eller domän, är ett namn som används, till exempel i en webbläsare eller e-post för att ansluta en användare till en server. Domänen fungerar som en mer minnesvärd adress och bakgrund för användaren

Läs mer »

Skapa en e-postadress

Om du vill skapa en e-postadress kan du enkelt skapa en e-postadress från instrumentpanelen under E-postkonton och Skapa.  När du skapar väljer du en domän, dvs. efter @-tecknet och e-postnamnet som medföljer @ -tecknet

Läs mer »

Hemsidor enkelt

Hitta rätt domän Allt börjar med idén och uppfinningen av domänen som passar den. Ofta har idén ett namn och det namnet fungerar också som ett domännamn.  Ett domännamn, till exempel ett älskat barn,

Läs mer »
Hej! Vi spårar dig inte och delar inte dina uppgifter med cookies!